2012. február 4., szombat

Nagyhagymás 3 arca



8 megjegyzés:

  1. Szervusz,
    Ejj barátom mikor készültek ezek a felvételek? ugyanis mostanában nem volt arrafelé jó idő. Én most csekély 2 órája jöttem le a Hagymásból és az Egyeskőből, de nagyon szutyok idő volt.
    Minden esetre elég szépen bemutattad az aracit, de az utolsó a király.
    Üdv, Lehel

    VálaszTörlés
  2. Szia Lehel,
    a múlt szombaton voltunk egyet túrázni, csodálatos volt az idő és megvártuk a naplementét is. A hideget és a combigérő havat amit az Egyeskő után mi tapostunk ki már feledésbe merült, a látványból pedig a következő turáig biztosan táplálkozok.

    VálaszTörlés
  3. Valóban megérte megvárni a késői órát. Nagyon jók lettek a fények az utolsó képen.

    VálaszTörlés
  4. Nekem mind a három tetszik, persze az utolsón a fények rendkívüliek. De jó, hogy legalább a fotóidon láthatom ezeket a szép hegyeket!

    VálaszTörlés
  5. Csodás tájat örökítettél meg...

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép havas fotók - külön tetszik az első.
    Üdv!

    VálaszTörlés
  7. Nálam is az első ami egyből megfogott. Az utolsónál sem elvetnivaló a látvány, a fények is szépek voltak de a sárga(meleg) szín nem jellemző a hóra általában. Ezért kicsit idegenkedem tőle. De kárpotól a látvány.

    VálaszTörlés
  8. Do you realize there's a 12 word phrase you can say to your partner... that will trigger intense feelings of love and impulsive attractiveness to you buried inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, admire and protect you with all his heart...

    ===> 12 Words That Fuel A Man's Desire Response

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work harder than ever before to take care of you.

    As a matter of fact, triggering this all-powerful impulse is so mandatory to getting the best ever relationship with your man that the instance you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will soon notice him expose his mind and heart for you in such a way he haven't experienced before and he will see you as the only woman in the world who has ever truly fascinated him.

    VálaszTörlés